Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

 

TOMMYNEWS

 

glassart kfln2 GN
Η Διοικούσα Επιτροπή των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την ελβετική φιλανθρωπική οργάνωση JTI Foundation η οποία προσέφερε στο Ίδρυμα μας το ποσό των 250.275 Ελβετικών Φράγκων για την προμήθεια δεκαεννέα προκατασκευασμένων οικίσκων. Οι οικίσκοι αυτοί θα αποτελέσουν την προσωρινή κατοικία των τροφίμων  του Γηροκομείου Ληξουρίου μέχρι την επισκευή των εγκαταστάσεων του εξ αιτίας των ζημιών από τους σεισμούς του περασμένου χειμώνα ενώ, σύμφωνα με την απόφαση του JTI Foundation, θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου με σκοπό την εξυπηρέτηση οιονδήποτε επειγουσών κοινωνικών αναγκών της περιοχής μας. Το συγκρότημα των προκατασκευασμένων οικίσκων θα κατασκευαστεί από την εταιρεία Glassart, γνωστή Ελληνική Εταιρεία στο χώρο της προκατασκευής, η επιλογή της οποίας έγινε απευθείας από το JTI Foundation. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες υποδομής στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτήματος Τυπάλδου, το οποίο ως γνωστόν ανήκει από κοινού στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου και το Ίδρυμα Τυπάλδου, και στο οποίο θα τοποθετηθούν οι  προκατασκευασμένοι οικίσκοι. Ευχαριστούμε επίσης, τον κ. Ιωάννη Μαρούλη για την δωρεάν παραχώρηση των αναγκαίων ποσοτήτων αργού υλικού για την διαμόρφωση του χώρου. Τέλος, εκτιμούμε ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες εργασίες  για την εγκατάσταση των οικίσκων, προκειμένου οι τρόφιμοι του γηροκομείου μας να μεταφερθούν από το κλειστό γυμναστήριο που ζουν το τελευταίο διάστημα σε ένα νέο άρτιο συγκρότημα, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του JTI Foundation.
 
Ληξούρι 16 Ιουλίου 2014
Ο πρόεδρος της ΔΕ των ΦΙΛ
Βασίλης Ρουχωτάς
Ελβετικό Φιλανθρωπικό ίδρυμα JTIFoundation (www.jtifoundation.org )
Το JTI Foundation είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει συσταθεί κατά το ελβετικό δίκαιο και αντλεί τους πόρους του από τη JT International SA. Από την ίδρυσή του το 2001, το JTI Foundationέχει συνεργαστεί στενά με θεσμικά όργανα που εμπλέκονται στην ανακούφιση των θυμάτων φυσικών καταστροφών και έχει συμβάλει στην οικονομική στήριξη επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης σε όλη την υδρόγειο. Επιπλέον, το JTIFoundationυποστηρίζει οργανώσεις που ασχολούνται με τη μείωση του κινδύνου καταστροφών και συγκεκριμένα την ετοιμότητα, την πρόληψη και την πρόβλεψη. Είναι μέλος του Συνδέσμου των Ελβετικών Ιδρυμάτων Δωρητών (Swiss Foundations )

 

glassart GOOD NEWS

 

Η GLASSART για ακόμη μία φορά,

πρώτη στο πλευρό των πληγέντων

Η GLASSART, για άλλη μια φορά είναι παντού και πρώτη, για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε έκτακτες στεγαστικές ανάγκες. Με βασική αρχή, τον ανθρώπινο παράγοντα και ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά, η GLASSART παρέδωσε αμέσως στην πληγείσα από το σεισμό Κεφαλονιά,  πιστοποιημένες σχολικές αίθουσες, βάσει προδιαγραφών Ο.Σ.Κ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων). Η GLASSART, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Προκατασκευασμένης Στέγασης, αποδεδειγμένα, έχει ανταποκριθεί στο παρελθόν σε όλες τις καταστάσεις που επιτάσσουν άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση, συμμετέχοντας ουσιαστικά στη διαχείριση κρίσης, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πάντα με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, και με εμπειρία 35 ετών, η GLASSART παρέχει τις βέλτιστες στεγαστικές λύσεις για ευπαθείς ομάδες, υπογράφοντας την ποιοτική διαφορά στην προκατασκευασμένη στέγαση.

 

new
BonusmallMag Cover
BonusmallMag Cover
mag 110 cover
BonusmallMag Cover

Save

Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New

Bonusmall evdomadiaies prosfores
Bonusmall evdomadiaies prosfores

 

Bonus Mall Advertisment

 

 

 

Twitter